Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
създайте нов акаунт

Не са намерени запазени от Вас любими продукти.

bg Български

Polysafe Stone FX PUR

ȭ
Polysafe Stone FX PUR безопасни подови настилки

Polysafe Stone fx е отличителна колекция, разработена, за да пресъздаде красотата и автентичността на на материалните повърхности с вградената сигурност на устойчива устойчивост на мокро хлъзгане. Тази тежка предпазна настилка от винилови листове включва 22 дизайна на търговски подове с висока ясни ефекти на камък и бетон в широка гама от топли и студени нюанси.

Практически невидими частици алуминиев оксид са интегрирани в целия експлоатационен слой, за да осигурят безопасна подова настилка която е едновременно функционална и красива. Тези частици за безопасност без карборунд гарантират, че 
Polysafe Stone fx предлага пълно съответствие с изискванията на HSE и устойчива устойчивост на мокро хлъзгане, като постига 36+ на тестовете на махалото за мокро.

Xарактеристики

Размер ролка 2m x 20m

Цветове

Запитване


Интересувам се от *
Имам нужда от *
Как да се свържем с Вас?? *

Вашата информация


Фирма
Име/Фамилия *
Улица
Град
Държава
Тел. код / номер
E-Mail*
* Полетата със звездичка са задължителни.
â
ı
ͳ
Поверителност: Използваме "бисквитки", за да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставяме функции на социалните медии и да разбираме трафика към нашия уебсайт.

Споделяме информация за използването на нашия уебсайт с партньори от социални медии, рекламни агенции и аналитични центрове, ако дадете съгласието си.
Детайли